Eilanden

Schateiland biedt teamdagen, teambuilding en OR-cursussen en -trainingen op unieke eilanden. U vaart met uw team of ondernemingsraad naar het eiland en bent meteen in een andere wereld. Zonder de hectiek van alledag. U vaart terug met inzichten en afspraken voor in de praktijk.

Als onze eilanden te ver uit de buurt zijn dan kunt u ook kiezen voor een teamdag of OR-training op een bijzonder locatie bij u in de buurt.

Schateiland – Forteiland IJmuiden in Noord-Holland


Dit eiland ligt in de monding van het Noordzeekanaal bij IJmuiden. Op het eiland ligt een half ondergronds fort met uitgebreid gangenstelsel en meer dan veertig kamers. In het fort kunt u uitdagende teamoefeningen doen. ’s Avonds kunt u barbecueën of eten aan het strand.
.

1976 DZ IJmuiden, Nederland

Schateiland – Fort aan de Klop in Utrecht


Dit eiland ligt aan de rand van Utrecht. U bent te gast op een unieke locatie in de stad maar toch buiten. Dit middelgrote fort aan de Vecht is tussen 1819 en 1821 gebouwd en grenst aan de woonwijk Overvecht. Het fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw.

1e Polderweg 2, 3563 MC Utrecht, Nederland

Schateiland – Op een locatie bij u in de buurt


Misschien zijn onze eilanden te ver rijden voor uw team of ondernemingsraad. Daarom werken wij ook op bijzondere locaties bij u in de buurt. Van Groningen tot Limburg. Bijvoorbeeld in een watertoren, klooster, tent, kasteeltje of zigeunerwagen. U kunt deze unieke locaties makkelijk zelf boeken.

Balearen, Spanje

logo Odido Ondernemingsraad NOS Ondernemingsraad Philips Ondernemingsraad Gemeente Amsterdam Ondernemingsraad Cordaan Ondernemingsraad Booking.com logo ondernemingsraad SER logo ondernemingsraad LUMC logo ondernemingsraad KPMG Ondernemingsraad Sanquin