Eilanden

Schateiland biedt teamdagen, teambuilding en OR-cursussen en -trainingen op unieke eilanden. U vaart met uw team of ondernemingsraad naar het eiland en bent meteen in een andere wereld. Zonder de hectiek van alledag. U vaart terug met inzichten en afspraken voor in de praktijk.

Als onze eilanden te ver uit de buurt zijn dan kunt u ook kiezen voor een teamdag of OR-training op een bijzonder locatie bij u in de buurt.

Schateiland – Forteiland IJmuiden in Noord-Holland


Dit eiland ligt in de monding van het Noordzeekanaal bij IJmuiden. Op het eiland ligt een half ondergronds fort met uitgebreid gangenstelsel en meer dan veertig kamers. In het fort kunt u uitdagende teamoefeningen doen. ’s Avonds kunt u barbecueën of eten aan het strand.
.

Schateiland – Fort aan de Klop in Utrecht


Dit eiland ligt aan de rand van Utrecht. U bent te gast op een unieke locatie in de stad maar toch buiten. Dit middelgrote fort aan de Vecht is tussen 1819 en 1821 gebouwd en grenst aan de woonwijk Overvecht. Het fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw.

Schateiland – Experience Island bij Tilburg NB


Dit eiland ligt in Loon op Zand, boven Tilburg. U bent te gast op een uitgestrekt terrein met 50 hectare dichte bossen, kraakhelder water en mooie stranden. Dat verwacht u niet als u Baan Achter de Plakken intoetst in uw navigatie. Deze locatie is ideaal voor teambuilding en voor grotere groepen.
.

Schateiland – Tiengemeten in Zuid-Holland


Dit allerlaatste eiland van Zuid-Holland is teruggeven aan de natuur. Gelukkig kunnen we er een groot deel van het jaar wel naartoe. Vaar mee naar een eiland vol ongerepte wildernis en ouderwetse stukjes platteland. Deze locatie is fantastisch bij beter weer.
.

Schateiland – De Kluut in Flevoland


Dit onbewoonde eiland bij Harderwijk is de perfecte plek voor een training of teambuilding. Uw team zit in een Tipi-tent of een Yurt, midden in de natuur met een weids uitzicht over het water. Het is wat basic maar wel een unieke ervaring.

.

Schateiland – Vidaa Bergschenhoek


Dit eiland onder de rook van Rotterdam is de nearest far away place from home. Uw team kan lekker wandelen om het eiland, van de kunst genieten en heerlijk eten in het restaurant. Dit eiland is ook zeer geschikt voor grotere groepen.

.

Schateiland – Op een locatie bij u in de buurt


Misschien zijn onze eilanden te ver rijden voor uw team of ondernemingsraad. Daarom werken wij ook op bijzondere locaties bij u in de buurt. Van Groningen tot Limburg. Bijvoorbeeld in een watertoren, klooster, tent, kasteeltje of zigeunerwagen. U kunt deze unieke locaties makkelijk zelf boeken.

logo Odido Ondernemingsraad NOS Ondernemingsraad Philips Ondernemingsraad Gemeente Amsterdam Ondernemingsraad Cordaan Ondernemingsraad Booking.com logo ondernemingsraad SER logo ondernemingsraad LUMC logo ondernemingsraad KPMG Ondernemingsraad Sanquin