Vacature Client Manager

Jouw nieuwe werkplek: Schateiland, het leukste trainingsbureau van Nederland

Bij Schateiland stap je in de rol van Client Manager, een sleutelpositie waarin je centraal staat in de communicatie met onze klanten en in de verkoop en organisatie van de trainingen. Jij bent het gezicht van Schateiland voor nieuwe en bestaande klanten. Je hebt een grote mate van vrijheid en krijgt de kans om mee te denken over hoe er wordt samengewerkt en wie er naast jou wordt aangenomen. Op termijn kan je steeds meer taken van de Algemeen Directeur gaan overnemen en onder meer leiding gaan geven aan het kantoorteam.

Jouw uitdaging

Als Client Manager werk je nauw samen met de Projectmanager Trainingen. Samen overzien jullie het hele proces, van begin tot eind. Deze rol is zowel commercieel als operationeel. Je krijgt dagelijks aanvragen voor trainingen langs, maar ook veel mailtjes en telefoontjes met losse vragen en dingen dien opgelost moeten worden. Je vervangt de Project Manager als dat nodig is.

 • Klantgerichte communicatie: Of je nu via telefoon of e-mail communiceert, je kunt na één contact direct een maatwerk trainingsvoorstel bieden of een bestaand voorstel aanpassen samen met de Team Manager.
 • Efficiënt training management: Naast het registreren van trainingen in ons systeem, zorg je voor een naadloze coördinatie. Je houdt toezicht op een groot klantenbestand, stuurt tijdig herinneringen over uitstaande voorstellen. Je bent het aanspreekpunt voor onze trainers, waarbij je zorgt voor duidelijkheid over programma’s en organisatie.
 • Op maat gemaakte trainingsvoorstellen: Samen met de Team Manager en de trainers zorg je ervoor dat onze klanten een passend vervolgvoorstel krijgen. In samenwerking met de Team Manager zorg je ook voor een efficiënte planning van onze trainingen.

Over Schateiland

Bij Schateiland combineren we passie voor opleiding met een vernieuwende benadering van training. Als toonaangevend trainingsbureau voor de ondernemingsraad bieden wij met succes verfrissende en dynamische trainingen. Ons team van 16 toegewijde trainers werkt in heel Nederland met verschillende leuke en interessante klanten.

 • Onze prestaties: Onze inzet voor kwaliteit wordt weerspiegeld in de feedback van onze deelnemers. Met een supermooie waardering van een 9,1 voor inhoud, trainers, organisatie en klantcontact, zijn we al jaren trots op onze titel als ‘Beste Opleider van Nederland’.
 • Jouw team: Wanneer je je bij Schateiland aansluit, word je onderdeel van een heel gezellig team. Wij houden van hard werken maar ook van leuke dingen doen en een borreltje. Terwijl onze trainers vaak onderweg zijn voor trainingssessies, is het kantoorteam het kloppend hart van ons bureau. Je maakt deel uit van het kantoorteam dat bestaat uit de Algemeen Directeur, de Team Manager en de Office Manager. Omdat wij snel groeien, zijn wij van plan om ons kantoorteam verder uit te breiden. Je hebt een belangrijke stem in de aanstelling van de Project Manager – jouw toekomstige collega met wie je nauw gaat samenwerken.

Jij en jouw rol bij Schateiland

Met een positieve en sociale instelling pas je goed in een informele, compacte organisatie waar besluitvorming snel plaatsvindt.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt relevante commerciële ervaring.
 • Je helpt mee om het kantoorteam verder op te bouwen
 • Je bent iemand die er zin in heeft om er iedere dag wat leuks van te maken
 • Als je al een affiniteit met trainingen hebt, dan is dat absoluut een pre!

Jouw kernkwaliteiten:

 • Zelfstandigheid: Je bent niet iemand die aan de hand meegenomen hoeft te worden maar regelt het zelf wel.
 • Communicatie: Je kunt goed luisteren en je kunt met enthousiasme en deskundigheid onze klanten adviseren over onze trainingen.
 • Commercieel instinct: Trainingen verkopen? Dat is voor jou niet alleen een taak, maar je kunt daar ook van genieten.
 • Planning & organisatie: Je krijgt energie van zaken goed plannen en organiseren.
 • Klantgerichtheid: Jouw flair en dienstverlenende houding zorgen ervoor dat klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen.
 • Doelgerichtheid: Je bent scherp, accuraat, snel en streeft altijd naar het optimale resultaat.

Wat biedt Schateiland jou?

 • Competitief salaris: Afhankelijk van je ervaring, bieden wij een salaris tussen de € 5000 en € 5500 op basis van een 40-urige werkweek.
 • Flexibele uren: Je kunt 32 uur per week bij ons te werken.
 • Een gezellig team: 20 collega’s en leuke teamdagen
 • Gave werkomgeving: Je gaat werken in Amsterdam met lekkere lunchtentjes en winkels in de buurt
 • Werkplek flexibiliteit: Je werkt meestal op kantoor en wij vinden het prima als je een dag per week thuis wilt werken
 • Vergoedingen: Alle werk gerelateerde kosten, zoals telefoonkosten, reiskosten, parkeerkosten en bijvoorbeeld een laptop, worden uiteraard door ons vergoed.
 • Ontwikkelingsbudget: Wij investeren in jouw groei en welzijn. Daarom bieden we een specifiek budget voor opleidingen of vitaliteit.

Heb je interesse?

Graag vertellen wij je wat meer over deze functie. Deze vacature wordt behandeld door Jettie Peters van Happy Professionals. Voor informatie of je sollicitatie kunt haar bereiken via jet@happyprofessionals.nl of +31 (0) 6 49747658

Ondernemingsraad Radboud UMC Ondernemingsraad NOS Ondernemingsraad Philips Ondernemingsraad Gemeente Amsterdam Ondernemingsraad Cordaan Ondernemingsraad Booking.com Ondernemingsraad T-Mobile Ondernemingsraad WeTransfer Ondernemingsraad Rijksmuseum Ondernemingsraad Sanquin