OR Training en cursus - OR-trainingen en -cursussen voor de gemeente (maatwerk)

OR-trainingen en -cursussen voor de gemeente (maatwerk)

Als ondernemingsraad bij een gemeente of provincie heeft u vaak te maken met specifieke onderwerpen zoals omgaan met het maatschappelijk krachtenveld, omgaan met het politiek primaat, de verhouding tot het Gemeentelijk Overleg (GO), de relatie met CAR-UWO, binden en boeien van medewerkers, effectiever leren werken, vernieuwing, diversiteit en zelfsturing. Daarnaast kunnen ondernemingsraden bij gemeenten en provincies soms leren wat doelgerichter te werken en effectief te vergaderen.

  • OR-training maatwerk voor de gemeente Schateiland


Volg daarom als ondernemingsraad van een gemeente of een provincie een speciale maatwerk OR-training of -cursus voor de medezeggenschap. In deze OR-trainingen en -cursussen wordt aandacht besteed aan specifieke onderwerpen en aan vaardigheden als vergadertechniek, doelgericht samenwerken en elkaar aanspreken (feedback geven en ontvangen).

Wij hebben veel ervaring met OR-trainingen en -cursussen voor ondernemingsraden van gemeenten en provincies. Zo werken wij onder meer voor de ondernemingsraad van de gemeente Rotterdam, Lisse, Leiderdorp, Zwolle, Alphen aan de Rijn, Borsele, Bunnik, Oostvoorne, Leusden en voor de ondernemingsraden van de provincies Zuid-Holland, Flevoland en Limburg.

Voorstel aanvragen >

zeer goed  
Cijfer: 9.1
“Ik heb twee inspirerende dagen mogen ervaren in een prachtige omgeving onder leiding van een bevlogen trainer, nuttige informatie aangereikt gekregen op gebieden van theorie, drijfveren, vergadertechnieken, enz. Een echte aanrader!”

Marie-Louise Ceelie-Langenhorst – Gemeente Leiderdorp
Onze deelnemers waarderen
  • Goed aangepast op onze behoefte (Belastingdienst)
  • Confronterend, leerzaam en motiverend (Sofitel The Grand)
  • Trainer liet het team ervaren (Kredietbank Nederland)
  • Inspirerende bevlogen trainer (Gemeente Leiderdorp)
Ondernemingsraad Radboud UMC Ondernemingsraad NOS Ondernemingsraad Philips Ondernemingsraad Gemeente Amsterdam Ondernemingsraad Cordaan Ondernemingsraad Booking.com Ondernemingsraad T-Mobile Ondernemingsraad WeTransfer Ondernemingsraad Rijksmuseum Ondernemingsraad Sanquin