Help, ik zit in een team!

100 Gouden tips voor teams

Walter Landwier & Marieke van Maanen
 
Het succes van een team hangt af van de samenwerking. Maar hoe doe je dat? Er zijn al genoeg theoretische boeken geschreven over teams. Dit boekje geeft u 100 praktische tips voor effectief samenwerken in teams. Uw team kan meteen aan de slag!
Over het boekje

Het succes van een team hangt af van de samenwerking. Maar hoe doe je dat? Dit boekje geeft u 100 praktische tips voor effectief samenwerken in teams. Lees over teams en communicatie, vergaderen, feedback, teamontwikkeling en klantgerichtheid.

sluit dit venster
Over de auteurs

Walter Landwier en Marieke van Maanen zijn de oprichters Schateiland, een trainingsbureau voor teams. Schateiland biedt teambuilding, teamdagen en teamtraining op unieke eilanden. Walter en Marieke ontdekken de schatten in teams en vertalen deze naar de samenwerking in de praktijk.
Walter heeft als advocaat gewerkt bij DLA Piper en als manager bij KPN. Marieke heeft als trainer bij GITP gewerkt. Met Schateiland werkten zij onder meer voor teams van Aegon, BAM, Cordaan, Diesel, DSM, Enexis, KPN, het AMC, de NS, Mitsubishi, Naturalis, Stibbe, Rabobank, Schiphol, Shell, Universiteit Leiden en voor verschillende ministeries en gemeenten.

sluit
Over Schateiland

Schateiland is een trainingsbureau voor teams. Op onze eilanden ontdekken wij met u de schatten in uw team. Schateiland biedt teambuilding, teamdagen en teamtraining op unieke eilanden bij Leiden, IJmuiden en Utrecht of op een bijzondere locatie bij u in de buurt. Bekijk hier onze programma’s

sluit
Bestellen

Het boekje 'Help, ik zit in een team!' is te bestellen via bol.com.

sluit